random_image1.jpg

 

 

 

BITE Award για την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ

 

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στην εκδήλωση απονομής των “CYPRUS BITE AWARDS 2020” που διοργανώθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, επιβραβεύοντας τις βέλτιστες λύσεις και πρακτικές του κλάδου τεχνολογιών πληροροφικής στην κυπριακή αγορά.  

 Η εταιρεία έλαβε  βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου» για την υλοποίηση της λύσης Cloud ERP της SoftOne (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και τη συμβολή αυτής στη συνολική αναβάθμιση της καθημερινής λειτουργίας του τμήματος.

 Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα και καινοτόμες τεχνολογίες Machine Learning και AI, η σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού Soft1 Cloud ERP Series 5 αυτοματοποιεί πλήρως τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών επισκευής μηχανών καφέ και ψυγείων, βελτιώνοντας δραστικά τόσο την επικοινωνία των επιμέρους τμημάτων της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, όσο και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών της.  

 Αναφερόμενος στη βράβευση, ο κ. Ιάκωβος Σταύρου, Οικονομικός Διευθυντής της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, επεσήμανε: «Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Soft1 Cloud ERP Series 5 όπως η απρόσκοπτη λειτουργία του από οπουδήποτε, έχει κάνει πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας μας, προσφερόντας σημαντικά οφέλη όπως η αυτοματοποίηση καθημερινών λειτουργιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η δυνατότητα πρόσβασης ειδικότερα στην ιστορικότητα των μηχανών καφέ και ψυγείων , εξασφαλίζει την ταχύτερη ανταπόκρισή μας σε αιτήματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση του κρίσιμου δείκτη της ικανοποίησης πελατών.»

 Ο Country Manager της SoftOne Κύπρου, κ. Τρύφωνας Παπάζογλου συνεχάρη τη Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, προσθέτοντας: «Η βράβευση του συνεργάτη μας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα σημαντική αναγνώριση για εμάς, επιβραβεύοντας έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού».

 Ο όμιλος εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Κυριότερη δραστηριότητα του ομίλου είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως τρόφιμα και ποτά, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία ειδών πολυτελείας, όπως κοσμήματα και  ρολόγια καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.

 Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.com.cy/